[10 GAMBAR] PUTERA MATEEN MAKIN TERBANG TINGGI,INI DIA PERKEMBANGAN TERKINI PUTERA MATEEN YANG BUAT RAMAI ORANG KAGUM

Rasanya sudah lama tidak dengar khabar Anak Raja dari negara Brunei ini. Putera Mateen sebelum ini menjadi satu fenomena dan viral apabila ramai betul wanita yang datang menyaksikan sukan polo di Malaysia baru-baru ini menjerit-jerit apabila melihat kelibatnya.

Selepas daripada itu, nama Putera Mateen semakin naik dan menjadi trending di laman social terutamanya di laman Instagram. Memang ramai wanita ajak berselfie bila berjumpa dengannya.

Anak Raja Brunei ini di katakan memang mudah mesra dengan ramai orang. Mungkin ada yang tidak tahu, walaupun Putera Mateen ini adalah anak raja, namun kerjaya utama beliau setiap hari adalah menjadi juruterbang kepada pasukan askar Diraja Brunei.

Sebelum ini Putera Mateen sudah berjaya mendapatkan lesen penerbangan untuk menerbangkan pesawat biasa seperti kapal terbang. Terkini Putera Mateen sudah pun berjaya memiliki lesen untuk menerbangkan helicopter pula.

Loading…

Melalui akaun Instagramnya, Putera Mateen di lihat di beri mandat untuk menerbangkan helicopter teamnya dan ketika itu dia menerbangkannya hampir dengan kediamannya sendiri.

Kata Putera Mateen ia satu perasaan yang sangat hebat dan istimewa apabila dapat menerbangkan helicopter dan melihat sendiri home sweet home.Patutlah makin ramai wanita gilakan Putera Mateen.

Semua benda dia boleh buat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here