(13 FOTO) ANDA PERNAH TENGOK ADIK LELAKI NEELOFA? MILIKI MATA YANG MEMUKAU KACUKAN ARAB, PAKISTAN DAN MELAYU MEMANG KACAK SANGAT!

 

Rupa-rupanya Neelofa merupakan kacukan Melayu, Pakistan dan Arab di mana bapanya berketurunan Melayu manakala ibunya, Noor Kartini berketurunan kacukan Pakistan dan Arab.

Selain Neelofa, adiknya, Ameera Khan dan kakaknya, Noor Nabila turut mendapat perhatian netizen kerana rupa paras yang unik dan cantik. Kali ini, adik lelaki sulung Neelofa pula yang mendapat perhatian!

Ceritanya bermula apabila Noor Nabila memuat naik gambar Mohamed Faliq bersama suaminya, Sharnaz Ahmad di majlis hari jadi yang ke-11 remaja terbabit.

Gambar berkenaan yang dimuat naik beberapa hari yang lalu mendapat lebih 53k likes dan rata-rata memberi komen mengenai keindahan mata yang dimiliki anak lelaki Noor Kartini itu.

Selain Neelofa, ibunya juga sering memuat naik gambar Faliq yang dilihat sangat manja dengannya. Tidak hanya itu, Faliq juga dilihat seorang yang mementingkan agama apabila dia beberapa kali dirakam sedang beribadat oleh ibunya.

 

Jom kami kongsi beberapa foto Faliq. Hensemkan?

 

 

 

Sumber Instagram Noor Nabila, Kartini dan Neelofa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here