Akhirnya Punca Sebenar Perempuan Yang Melanggar Lori Ini Terdedah! Melalui Rakaman #Dashcam Kereta Itu Seolah Olah Dapat Mengagak Sesuatu Akan Berlaku….

 


Berkali-kali diingatkan kepada penunggang motosikal agar jangan melanggar lampu isyarat berwarna merah kerana boleh mengundang maut.

Namun nasihat tersebut bukan sahaja tidak diendahkan malah masih ramai penunggang yang berlagak seperti kebal jika dilanggar oleh kenderaan lain.

Satu kejadian kemalangan melibatkan sebuah motosikal lori di lampu isyarat Temenggong Muar, Johor menjadi tular di media sosial.

Dalam rakaman kejadian yang berlaku pada pukul 12.40 tengah tadi, penunggang motosikal tersebut yan lampu hijau terus pecut dengan laju tanpa melihat ke kiri dan kanan jalan, lalu melanggar sebuah lori.

Akibatnya mereka rempuh sebuah lori berwarna hijau dari arah bersebelahan. Berikutan pelanggaran tersebut penunggang motosikal berkenaan belum diketahui statusnya.

Utusan Online akan cuba mendapatkan maklumat lanjut daripada pihak polis untuk mendapatkan pengesahan kejadian tersebut dan untuk mendapatkan maklumat bagaimana nasib penunggang motosikal ‘berani mati’ itu.

Sumber : friscomedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here