“Aku Pelik Dengan Jutawan Sorang Nie,Kenapa Tak Bawak Tikar Mengkuang Sekali?”-Bawa Periuk Nasi Pergi Mall,Aliff Syukri Dikatakan Makin Aneh

Setelah menghitung hari dalam menunggu rumah mewahnya siap, Aliff Syukri di katakan sudah mahu masuk fasa menunggu yang terakhir dan mereka sekeluarga di katakan sedang sibuk shopping di mall di tengah-tengah Kuala Lumpur untuk membeli barang keperluan
rumah baru.

Melalui akaun Ignya juga, Aliff Syukri sempat memuat naik gambar dan video proses rumah mewah barunya itu mahu siap.

Dia juga menyatakan pokok hiasan juga sudah di tanam di hadapan rumah barunya itu.

Baru-baru ini Aliff Syukri memuat naik satu gambar ketika dia shopping barang rumah baru di mall Kuala Lumpur dengan memakai jubah.Di tangannya ada periuk nasi yang di bawa sekali.

“my happy family..excited terlebih sekarang ni x lama lagi dah boleh masuk rumah baru sy kat ni di tgh kl nak gi shopping lepas ni lebih mudah bawah umah sahaja ..inilah usaha saya selama ini hampir 9tahun….rasa penat lelah cari duit dan segala masalah hilang bila tgk rumah yg saya ilhamkan,dari pada batu bata,sampailah ke pokok bunga semua hasil tangan saya sendiri…cuma kali ni rumat wekend house sy ni ruang bertingkat.. susah nak berkebun..”

Tidak semena-mena gambar itu mencuri perhatian kerana netizen menyifatkan dia nampak aneh kerana tidak pernah di buat orang bawa periuk nasi ke mall.

“Okey pi shopping barang umah baru kan..kat tangan tu periuk nasi..kalau baru beli nape tak simpan dalam plastik atau beg yang dah di kasi…..ke bawak periuk tu utk singgah makan kat mana2 kedian nasi ambik yang sendiri punya..tak leh hadam”

“first time tgk org pakai jubah cm gini pi mall…ni jubah abah aku ade tapi wat tido malam…dan siap ada periuk nasi kat tangan..sempoi ke acane nak cakap ni???”

Sumber : kisahdunia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here