Aliff Syukri Pusing Taman Perumahan Sambil Mengamuk? Kenapa Tidak Puas Hati? Sabar Tidak Dapat Ditahan, Ini Komen Aliff Syukri

 

Kesian tengok Aliff Syukri, dari isu video klip, filem badang dan dituduh menggunakan pelaris.. Anda baca anda nilaikan sendiri – Admin

Hari ini Dato Aliff Syukri meluahkan perasaan diatas cemuhan yg diterimanya dari filem badang lakonan nya.

Kami disinipun turut bersimpati melihat video luahan dato ini.

Pada yg tak tengok lagi filem badang tu jom marilah kita tengok dan support.

Lepas tonton baru kita boleh nak komen and beri pendapat mcm mana filem dato ni.

KOMEN ALIFF SYUKRI DI INSTAGRAM

Sedih lihat dato tak tenang tido, pagi2 dah berjalan2 pusing taman mencari ketenangan meluahkan perasaan.

Bersabarlah Dato, Setiap Dugaan yg Allah swt turunkan, adalah mampu ditanggung oleh seseorg itu.

Jika tidak Allahswt tidak akan turun kan kepadanya.

Susunan : Viralmania via Geng Sembang

VIDEO RINTIHAN DATUK ALIFF SYUKRI

Kredit Youtube: Jebart Media

“RAMAI JUGAK YANG PERGI” – Aliff Syukri

Youtube Kredit: Miss Viral

Sebelum ini tular berkenaan status aliff syukri mengamuk ..

“Jangan Sampai Saya Hilang Sabar,Komen Anda Mcm F**k!”-Marah Aliff Syukri Memuncak Bila Ada Orang Kritik Lakonannya Dalam Filem Badang!

Rasanya ramai orang tahu baru-baru nie Ds Aliff dan keluarga terbang ke London apabila dia di katakan tertekan dengan masalah rumah mewah bak istananya telah bocor teruk. Pada masa yang sama, filem Badang dah keluar dan untuk menenangkan diri dari kritikan ramai,makanya beradulah Ds Aliff di luar negara.

Pada asalnya Aliff Syukri memuat naik satu posting berupa print screen dari mereka yang memberi komen positif tentang filem Badang.Nampaknya Aliff Syukri macam happy dengan semua komen itu.

Kata Aliff Syukri “first day tayangan..Alhamdulillah walaupun ramai x suka ada juga yg dah tgk dan support….terima kasih kepada yg menonton…..pujian ke kecaman saya erima hati terbuka…yg dok x tgk lagi tapi mngutuk tu mmg x leh nak buat apa sbb mmg kategori kaki kecam… so siapa yg tngok filem #badang jngan lupa tag kat saya okey😘😘 sygg sgt dgn korang..”

Namun tidak lama selepas itu, dia memuat naik satu lagi posting dengan caption yang agak kasar kepada netizen yang mengkritik filem lakonannya itu.Kata Aliff Syukri “jgn sampai saya hilang sabar.. sy tak kacau hidup korang pun knp mnghina saya melampau2.. sy x suka of komen dan block org.. tapi komen anda mcm f—ck 😡😡 kalau tak suka x payah follow.. hargai bakat saya bukan kecam saya #badang sy hanya sebagai talend bukan penerbit sy harap korang paham😓”.

Oh no! Netizen cakap rasanya inilah kali pertama mereka melihat seorang pelakon baru memaki orang ramai sehingga menggunakan perkataan F**k kerana mengkritik lakonannya dan tidak menghargai bakat dirinya yang ada.Apalagi,berlakulah sesi membalas komen oleh netizen yang mana sangat ramai netizen memberi respond yang pedas lagi bercili kepada dirinya. Kalau korang baca satu-satu komen yang ada,memang boleh berasap perut Aliff Syukri di buatnya. Ini baru sebahagian sahaja komen yang ada:

sumber: kisahdunia

TIDAK CUKUP DENGAN FILEM BADANG, ALIFF SYUKRI DIKAITKAN DENGAN PELARIS

Aliff Syukri Dituduh Membela Jin Pelaris Untuk Perniagaan Dia? Ini Teguran Pedas Aliff Syukri Kepada ‘Ustaz’ Tersebut

Usahawan kosmetik yang kini bergelar penyanyi, Datuk Seri Aliff Syukri dituduh menggunakan pelaris untuk menjual produk keluarannya.

Aliff membuat pendedahan tersebut menerusi sebuah entri di laman Instagram miliknya, @aliffsyukriterlajaklaris.

Aliff memuat naik paparan skrin mesej pertanyaan seorang peminat yang dilarang menggunakan produk keluaran Aliff oleh seorang ustaz.

Lebih buruk, ustaz tersebut mendakwa produk keluaran Aliff memakai ‘pelaris’.

“bertaubatlah ustaz🙏🏻🙏🏻 ada bebrp org wassup benda yg sama 😥😥😥 kenapa sampai mcm ni?? ustaz yg bijak nasihat saya jgn jadi syirik yee..sumpah dgn nama Allah saya tak pakai pelaris apa2..sy berniaga secara betul dan halal smua ada KKM, dan kelulusan dr kementerian kesihatan malaysia”

 

Kesal dengan tuduhan tersebut, pelakon drama Tuyul Ke London ini menjawab persoalan peminat itu.

“Bertaubatlah ustaz. Ada beberapa orang WhatsApp benda yang sama. Kenapa sampai macam ni? Ustaz yang bijak, nasihat saya jangan jadi syirik ye. Sumpah dengan nama Allah saya tak pakai pelaris apa-apa..

“Saya berniaga secara betul dan halal samua ada KKM dan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia,” tulis Aliff.

Rata-rata peminat Aliff memohon agar pelakon filem Badang itu menyifatkan dakwaan ustaz itu mengarut dan mahu agar Aliff tidak melayan tuduhan tersebut.

SUMBER : ASTRO GEMPAK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here