“Bila dah tengok Eina dengan Becca bergaduh, baru faham yang macam mana kita baik pun dengan seseorang, jangan cerita 100% pasal kita…”

Baru-baru ini, jadi kecoh di laman media sosial setelah Datin Rebecca memuatnaik sebuah status yang mengecam rakan artisnya menerusi Instagram Story. Di dalam IG Story tersebut, Rebecca telah mengecam tindakan rakan artisnya yang juga berpangkat Datin seperti beliau kerana telah memburuk-burukkan dirinya di belakangnya.

Meskipun Rebecca tidak menamakan rakan artisnya itu melainkan daripada memanggilnya sebagai Datin Muka Mayat, ramai netizen yang menganggap status tersebut ditujukan kepada rakan baiknya, Datin Eina Azman yang sememangnya terkenal dengan kulitnya putih yang melepak.

Berikutan persengketaan di antara kedua-dua mak datin ini, ramai netizen terutamanya di kalangan peminat mereka telah meluahkan perasaan terkejut mereka kerana kedua-dua artis ini memang dikenali dengan keakraban mereka berdua selama ini.

JANGAN CERITA 100% TENTANG DIRI KITA BILA KITA BAIK DENGAN SESEORANG ITU

Menurut Irine, pengajaran yang paling berharga disebalik persengketaan kedua-dua artis wanita ini yang boleh dijadikan diiktibar adalah supaya kita tidak menceritakan 100% tentang diri kita dengan orang lain, tidak kisah baik macam mana pun kita dengan seseorang itu.

BOLEH TAHAN MULUT REBECCA INI…

DUA-DUA DATIN PERANGAI MACAM BUDAK KAMPUNG…

BILA GADUH, HABIS SEMUA AIB DIBUKA DEPAN ORANG RAMAI…

REBECCA TRY HARD…

DULU BUKAN MAIN BAIK LAGI, LANI BILA DAH TAK BAIK….

GAMBAR-GAMBAR KEDUA-DUA DATIN KETIKA MASIH LAGI BERGELAR BFF

Sumber: ohmymedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here