“Dia Minat Takkan Saya Nak Halang… Malah Saya Sanggup Upah Coach Peribadi Untuknya” – Komen Rita Terhadap Minat Rayyan Mengikuti Jejak Langkah Ayahnya..

Anggapan segelinitir pihak yang mendakwa aktres Rita Rudaini enggan melihat anak sulungnya, Airit Rayyan Rizqin terlibat dalam sukan bola sepak ditepis pelakon berkenaan.

Ramai yang mengetahui kisah penceraian dan krisis hubungan Rita dengan bekas suaminya, Aidil Zafuan yang merupakan bintang bola sepak terkemuka. Namun ia sama sekali tidak membuatkan Rita mahu menyekat minat Airit, justeru peluang yang kunjung datang tidak dilepaskannya.


Kredit foto: Instagram Rita Rudaini

Apabila gurunya di sekolah meminta kebenaran untuk Rayyan terbabit dalam pasukan bola sepak sekolah, saya tidak keberatan asalkan dia berminat. Saya pun bertanya kepada Rayyan dan dia berminat. Jadi buat apa saya nak halang.

Sumber: Harian Metro

Demi membuktikan sokongannya, Rita memberitahu dia turut mengupah khidmat jurulatih peribadi bertujuan memperkasakan lagi kebolehan Airit.


Kredit foto: Instagram Rita Rudaini

Saya tidak perlu bersusah payah cari jurulatih peribadi sekiranya bekas suami ada. Sedikit sebanyak dia boleh membantu menyediakan kelengkapan sukan dan melatih Rayyan tetapi sekarang saya kena buat sendiri dan bertanya kepada orang lain.

Sumber: Harian Metro

Berkongsi pengalaman melihat Airit bermain bola sepak buat pertama kali, ada kisah lucu yang mengundang ketawa di bibir ibu tunggal ini.

Saya tergelak apabila melihat keadaannya yang tidak selesa dengan aktiviti di padang. Dia tidak selesa apabila pakaiannya kotor dan berpeluh. Jika sebelum ini minatnya lebih ke arah sukan catur atau bermain pemainan Lego, tetapi kini saya beritahu dia perlu membiasakan diri dengan bola sepak.

Sumber : indahnyaciptaanmu

Sumber : gengsembang.com

 

Farah Fauzana Tegur Nabila Huda Tayang Peha & Betis Mulus!


Kehidupan Nabila Huda dan suami Mohd Izwan Johar serta anaknya Keisha selalu menjadi perhatian umum.

Bukan hanya kerana Nabila yang merupakan seorang selebriti, tapi kehidupan mereka anak beranak yang cukup membahagiakan sering jadi sorotan di media sosial.

Khabarnya kini pelakon Nabila dan seisi keluarga sedang seronok bercuti di Maldives.

Jika dilihat gambar-gambar yang dimuat naik di Instagramnya, Nabila terlihat sungguh bergaya mengenakan pakaian pantai dan ternyata dirinya boleh buatkan ramai wanita yang iri hati.

Penampilan Nabila memang mendapat pujian dari netizen kerana terlihat sangat cantik. Dia sering mempamerkan betis mulusnya dan yang pasti ramai buat orang tergoda.

Farah Fauzana Tegur Nabila Huda
Dalam ramai-ramai yang komen, terlihat personaliti popular Farah Fauzana turut meninggal komen memuji betis Nabila.

“Lawan dengan betis aku, kau mesti kalah Nabila”


Kurang Kontroversi
Jika sebelum ini nama aktres berusia 32 tahun ini sering dikaitkan dengan kontroversi, namun kebelakangan ini tidak lagi. Sebenarnya Nabila kini sedang fokus kepada keluarga dan kerjaya sahaja.

Sumber IG Nabila Huda

Sumber : gengsembang.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here