[Gambar] Adeh!!! Dah Kenapa Dia Nih?? Mawar Rashid Dan Kekasih Dikritik

 

Melalui laporan Rotikaya, beberapa keping gambar Mawar Rashid bersama kekasihnya telah dikritik orang ramai. Keakaraban dan kemesraan mereka dilihat menjadi tumpuan ramai.

Wan Mawar Shaputri binti Wan Abdul Rashid (lahir 3 April 1995) atau lebih dikenali sebagai Mawar Rashid merupakan pelakon dan model wanita Malaysia. Mawar pernah menyertai program Dewi Remaja dan berjaya trending dan popular sekelip mata hanya dengan satu video temuramah mengenai Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) melalui satu rancangan hiburan Astro iaitu hLive.

Mawar Rashid bermula sebagai peserta pertandingan Dewi Remaja 2014/15 bersama-sama dengan Raysha Rizrose, Puteri Aishah, Mimi Lana, Deeba Halil, Balqish Maarif dan Syamim Farid dan diundi sebagai peserta kegemaran.

Selepas tugasnya di Dewi Remaja tamat, Mawar diberikan peranan pembantu dalam siri televisyen Astro Ceria, Super Gameboy. Beliau kemudiannya meraih pencapaian luar biasa dalam bidang lakonan apabila dipilih menjayakan peranan antagonis sebagai Elfira dalam drama adaptasi novel Tundukkan Playboy Itu lakonan Uqasha Senrose dan Hafidz Roshdi.

Beliau kemudiannya muncul dalam telefilem Rajuk di TV9 menerusi slot Skrin Di 9. Mawar Rashid yang popular setelah menjadi peserta Dewi Remaja dan tercalit dengan kontroversi “Tidak tahu GST”.

Mawar Rashid kini sudah mula memasuki industri hiburan dengan mendapat beberapa tawaran berlakon.

Jom lihat gambar Mawar Rashid dan juga kekasihnya itu.

Sumber : ohkisahnya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here