[Gambar] Nie Antara Artis Yang Bijak Pandai!!!…Siapakah Mereka Meh Tengok…

 


Gambar Sekadar Hiasan

JELITAWAN BERWAWASAN: Selebriti muda yang memiliki ijazah antaranya ialah (dari kiri) Wany Hasrita, yang menyertai bidang nyanyian selepas ibu diberhentikan kerja Najwa Latif, yang mencipta trend penyanyi YouTube; dan Farah Nabilah, yang mempunyai ijazah psikologi tetapi meneruskan minat dalam bidang lakonan. Walau macam mana artis sekali pun pelajaran adalah Insurance masa depan – Foto-foto TWITTER

IJAZAH yang dimiliki penyanyi atau pelakon ialah bonus yang boleh dijadikan sandaran masa depan.

Namun, itu tidak bermakna bakat tanpa ijazah tidak wajar dicontohi atau tidak boleh pergi jauh, memandangkan setiap orang miliki keistimewaan sendiri.

SUMBER : budakkedai

Artikel seterusnya

8 Wanita Diberkas Sebab Dadah Dan Berbogel Sangat Memalukan!!!…


Gambar Sekadar Hiasan

SERAMAI lapan wanita diberkas bagi kesalahan seperti berbogel di tempat awam dan berkaitan dadah menyusuli satu operasi bersama selama enam jam.

Menyatakan demikian dalam satu kenyataan semalam, polis berkata tiga wanita diberkas kerana berbogel di sebuah tempat awam.

SUMBER : budakkedai

Artikel Seterusnya

Gara-Gara Nak Tangkap Ular Sawa, Lelaki Nie Mati Terbelit Ular Tersebut Disaksikan Orang Ramai!!!…

Gambar Sekadar Hiasan

KUALA LANGAT – Seorang lelaki pulang mengambil peralatan untuk menangkap seekor ular sawa sepanjang 3.5 meter yang dilihatnya tetapi beliau yang akhirnya mati dibunuh ular itu.

Zaim Khalis Kosnan, 35 tahun, dari Kampung Jenjarom ternampak ular itu dalam perjalanan pulang kira-kira 3 pagi Ahad (28 Jan).

“Mangsa memberitahu kakaknya tentang niatnya ketika tiba di rumah untuk mengambil peralatan itu.

“Beliau kemudian beredar membawa sepasang sarung tangan dan sabit menaiki motosikalnya untuk menangkap ular itu,” kata pegawai bertanggungjawab Pejabat Polis Daerah Kuala Langat, Superitendan Azizan Tukiman, ketika dihubungi.

Supt Azizan berkata siasatan awal mendapati mangsa jatuh dari motosikalnya di tepi jalan di kampung itu selepas ular itu mula melilitnya.

“Beberapa pejalan lalu yang menjumpainya bergelut di tanah cuba menyelamatkannya tetapi dia meninggal dunia tidak lama kemudian.

“Bagaimanapun, mereka berjaya membunuh ular itu untuk membebaskan mayat mangsa,” katanya.

Apabila dihubungi, abang ipar mangsa, Mohd Noor Radiman, 54 tahun, berkata Zaim Khalis seorang pendiam dan sering menyendiri.

“Saya percaya dia sedang memegang kepala ular itu semasa mengangkutnya dengan motosikal apabila ular itu membelitnya.

“Kami sedih dengan berita tragedi ini,” katanya.

Supt Azizan menyatakan mayat mangsa telah dihantar ke Hospital Banting untuk bedah siasat.

SUMBER : budakkedai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here