Ingat burung biasa, bila tengok dengan dekat, semua orang jerit terkejut


Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Langit sana muncul seekor burung yang pelik. Mereka cepat rakamkan dan cuba zoom in, tengok apa yang pelik sangat dengan burung tu. Bila zoom in betul-betul buat mereka terkejut!! Tu bukan burung biasa, seakan-akan burung purba yang datang dari zaman dinosaur jer!!

Zaman dinosaur memang ada banyak jenis haiwan yang luar biasa. Banyak ahli arkeologi telah temui banyak fosil-fosil yang berkaitan dengan haiwan seperti dinosaur. Lepas fosil-fosil dikaji mereka dapati mereka ialah haiwan-haiwan yang datang dari masa yang sangat lama, sampai berjuta-juta tahun pun ada.

Kalau haiwan purba nie muncul pada zaman sekarang, pasti akan buat banyak orang terkejut! Seperti yang ditunjukkan dalam video di bawah tu, mereka yang jumpa “burung pelik” nie cepat-cepat ambil kamera dan rakamkan burung nie sebagai bukti. Lepas zoom in memang buat semua orang terkejut jer.. rasa tak mungkin jer, tapi memang berlaku di depan mata mereka buat mereka rasa tidak mempercayai!

Video ni dapat lihat burung nie telah terbang untuk seketika dan hilang di depan mereka dah. Tidak tahu dia terbang ke mana dan tidak tahu apa yang berlaku kepada burung tu seterusnya. Mari sama-sama kita tonton video nie, dan jangan lupa tekan like dan share ya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here