“Jangan Sampai Sy Hilang Sabar,Komen Anda Mcm F**k!”-Marah Aliff Syukri Memuncak Bila Ada Orang Kritik Lakonannya Dalam Filem Badang

 

Rasanya ramai orang tahu baru-baru nie Ds Aliff dan keluarga terbang ke London apabila dia di katakan tertekan dengan masalah rumah mewah bak istananya telah bocor teruk. Pada masa yang sama, filem Badang dah keluar dan untuk menenangkan diri dari kritikan ramai,makanya beradulah Ds Aliff di luar negara.

Pada asalnya Aliff Syukri memuat naik satu posting berupa print screen dari mereka yang memberi komen positif tentang filem Badang.Nampaknya Aliff Syukri macam happy dengan semua komen itu.

Kata Aliff Syukri “first day tayangan..Alhamdulillah walaupun ramai x suka ada juga yg dah tgk dan support….terima kasih kepada yg menonton…..pujian ke kecaman saya erima hati terbuka…yg dok x tgk lagi tapi mngutuk tu mmg x leh nak buat apa sbb mmg kategori kaki kecam… so siapa yg tngok filem #badang jngan lupa tag kat saya okey😘😘 sygg sgt dgn korang..” Namun tidak lama selepas itu, dia memuat naik satu lagi posting dengan caption yang agak kasar kepada netizen yang mengkritik filem lakonannya itu.Kata Aliff Syukri “jgn sampai saya hilang sabar.. sy tak kacau hidup korang pun knp mnghina saya melampau2.. sy x suka of komen dan block org.. tapi komen anda mcm f—ck 😡😡 kalau tak suka x payah follow.. hargai bakat saya bukan kecam saya #badang sy hanya sebagai talend bukan penerbit sy harap korang paham😓”.

Oh no! Netizen cakap rasanya inilah kali pertama mereka melihat seorang pelakon baru memaki orang ramai sehingga menggunakan perkataan F**k kerana mengkritik lakonannya dan tidak menghargai bakat dirinya yang ada.Apalagi,berlakulah sesi membalas komen oleh netizen yang mana sangat ramai netizen memberi respond yang pedas lagi bercili kepada dirinya. Kalau korang baca satu-satu komen yang ada,memang boleh berasap perut Aliff Syukri di buatnya. Ini baru sebahagian sahaja komen yang ada:

sumber: kisahdunia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here