Jangan Terkejut! Koleksi Gambar Nora Danish Di Zaman Bangku Sekolah!


Sebut sahaja Nora Danish, hampir 1 Malaysia mengenali bintang ini. Nora sudah dikenali dan popular sehinggakan mempunyai jutaan pengikut di Instagram. Tetapi sebelum dia popular, dia juga melalui kehidupan seperti manusia biasa, tidak ada perbezaan pun daripada orang lain.

 

Gambar Zaman Sekolah

Sama seperti orang lain, Nora juga merasai bergegas untuk ke sekolah dan melakukan aktiviti yang kanak–kanak buat. Mesti ada yang pernah terfikir macam mana rupa Nora di zaman sekolah atau semasa muda remaja. Kalau nak tahu jom kita lihat gambar dibawah.

BACA Bukan Kali Pertama Dia Bagi Saman, Tapi Tak Pernah Berjaya – Fasha Sandha

Nora binti Mohd Danish Hanif atau lebih dinali sebagai Nora Danish dilahirkan pada 7 Mac 1982.

Beliau bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Convent di Kajang, Selangor di mana beliau lulus Sijil Pelajaran Malaysia. Gambar ini telah dikongsikan oleh rakan Nora yang dikenali sebagai Azza Hafliah.

Nak tahu yang mana satu gambar Nora dalam gambar di atas? Lihat logo Hangat.com di dalam gambar, Nora duduk hujung paling kanan. Nampak lain kan?

Nora kini sedang menghitung hari yang dijangka bersalin pada 9 Mac depan. Nora juga kini mucul dalam filem Makrifat Cinta yang dibintangi oleh Syamsul Yusof, Nabila HudaAdi Putradan Puteri Balqis telah pun mula ditayangkan di pawagam bermula 1 Februari lalu.

 

Sumber: Hangat

Sumber : gengsembang.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here