Auto Draft

Auto Draft

‘JANTAN DAYUS TAK RETI AJAR ISTERI’ – TAMPIL SEKSI DI TAYANGAN AYAT-AYAT CINTA 2, FATTZURA DIKECAM

Auto Draft

Baru-baru ini Fazura telah terbang ke Indonesia untuk mempromosikan filem terbaru lakonannya iaitu Ayat-Ayat Cinta 2. Filem romantis ini bakal ditayangkan di Indonesia pada 21 December manakala di Malaysia, Brunei dan Singapore pada Januari tahun hadapan. Tak sabar rasanya nak lihat lakonan mantap gandingan pelakon tersohor Indonesia & Malaysia ini kan?

Sebagai seorang suami, Fattah Amin nampaknya turut hadir memeriahkan majlis. Wah bukan main sweet lagi pasangan pengantin baru ini. Namun apa yang menjadi perhatian netizen adalah pakaian Fazura yang dikatakan kurang sesuai dan seksi.

Sweetnya pengantin baru!
Auto Draft

 

Auto Draft

 

Auto Draft

 

Auto Draft

 

Auto Draft

 

Auto Draft

Pada malam Gala Premiere Ayat-Ayat Cinta 2, Fazura telah tampil cantik berbusana hitam paras lutut. Mungkin kerana bahagian kaki yang terdedah sehingga menampakkan lutut, netizen bertindak mengecam Fazura. Fattah Amin turut menerima tempias dimana netizen mendakwa dia seorang suami yang dayus.
Dikecam netizen
Auto Draft

Auto Draft

 

Auto Draft

Auto Draft

Di ruangan komen pasangan ini dihujani pelbagai kritikan, namun ada juga yang menasihati netizen supaya tidak terlalu awal menghukum. Doakan yang terbaik buat pasangan ini, mana tahu esok lusa Fazura berhijab kan.

sumber : Fattahaminz via ohbulan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here