Jijik – Gambang Waterpark ‘Bertahi’

Sorry posting agak kotor dengan gambar sensored.
Tapi selaku ibu, hanan regret gilaaa bazir masa, bazir duit mai GAMBANG WATERPARK

Air keruh (maybe sebab terlalu ramai org). Tu boleh consider lagi…paling takle blah ada tahi kat gigi air!!!🤢
Daripada seketul, kena hempas dengan ombak sampai berkecai takde petugas datang cuci pun!
Hanan nampak je benda tu terus angkat anak-anak bawak keluar mandikan bersih2. Tak kira la depa excited nak main lagi ke apa kotor tetap kotor ibu tak benarkan
Takleh terima laaa. Dah la rahman ni mcm tertelan2 air arghh😭
Sebab tu ibu kurang minat tempat crowded ya allah nyesal yang amatttttt!
Ni first time seumur hidup ibu g theme park
Ramai je parents nampak benda tu tapi buat dono pastu sambung mandi dengan anak-anak xfaham akuhh!! 🤧
Entrance ok la rm30 sorang(beli voucher kat fave)

Nak rehat kena sewa pondok. Pondok RM50. Sangat la tak berbaloi
Not recommended!🙅🏻🙅🏻
Sayang anak, elakkan la tempat2 mcm ni. Mengundang pelbagai penyakit. Beli kolam mandi kat rumah lagi baik
Ktrg gi dekat customer service untuk complain n tunjuk bukti, manager dia just kata ok nanti kita usulkan menda ni pd management. Fuh gitu je🙌🏻


P/s: Gambar terpaksa amek jugak sebagai bukti. Kang ada kata cuklat la ketulan selut ke apa. Nah tengok sendiri
Sumber: Hanan Umairah

Dua wanita islam didapati berkongsi sebilik dengan seorang lelaki afrika!

Heboh sekali! Jumpa dua wanita islam sedang berkongsi bilik dengan seorang lelaki afrika. Apa yang mereka cuba buat dalam bilik tu? Tidak takut ada orang nampak ke? Dalam operasi nie pihak polis telah tahan dua orang afrika yang didapat sebilik dengan dua wanita yang beragama islam. Bila pihak polis buka pintu mereka, lelaki afrika tu tidak berpakai baju, bila tanya dan mahu buat periksa, baru dia pakai baju dia.

Dalam operasi ini pihak polis juga buat siasatan sama ada ada pelajar melibatkan dalam kes ini. Pihak polis juga siasat sama ada mereka ada menggunakan dadah.

Kaum wanita yang beragama islam amat penting dalam menjaga kesucian mereka. Salah satu perkara yang penting bagi kaum wanita ialah tidak boleh sebilik dengan lelaki yang tidak dikenali. Ini bukan saja akan menjatuhkan maruah wanita, kalau lelaki tu gatal dan nak buat sesuatu terhadap wanita dalam bilik yang sama tu, memang wanita nak larikan diri pun tidak sempat dah, sebab biasanya kekuatan lelaki jauh lebih banyak daripada wanita.

Ini bukan saja untuk menjaga maruah wanita, tapi yang lebih penting sekali nak mempertahankan wanita. Kalau boleh kaum wanita digalakkan jangan bertemu dengan lelaki yang tidak dikenali bersendirian. Ajak kawan beramai-ramai supaya kalau ada apa-apa berlaku, ada orang yang dapat tolong.

Sila tonton video:
class=”video-container”>

Sumber:dharian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here