Lepas Dato Jalal , Liza Abdullah pulak Nikah lagi, Tahniah!

Assalamualaikum. selamat kembali di video channel fakta fakta hiburan,informasi,gaya hidup,isu semasa,seram,lucu dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda boleh scroll sampai bawah menonton video ini.
Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Layan Video,

Lepas Dato Jalal , Liza Abdullah pulak Nikah lagi, Tahniah!

Pelakon Liza Abdullah di kata kan berkahwin ramai yang tidak tahu.bahawa pernikahannya pada masa itu ,di thailand,pada sidang media laman sosial ketika itu bahawa Liza Abdullah sudah pun nikah.Liza sekarang menjadi perhatian wartawan ketika Anugerah skrin 2017.

Menurut kata Liza memberi tahu kisah cerita itu dan tidak mahu menjadikan bahan gosip,sekarang di sudah mencecah usianya 50 tahun,dikatakan tidak manis.

Tahniah buat beliau.semoga anda terhibur dengan cerita ini.jika anda ingin terus menonton anda boleh scroll dibawah pasti ada cerita yang menarik,pasti anda akan tengok berulang ulang kali,hahaha

Anda juga boleh share di fb atau dilaman media yang lain.ada lagi cerita yang buat anda terhibur,banyak yang boleh ditonton,sama ada lucu,seram dan sebagainya.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan anda juga boleh berhubung dengan web admin,sekian terima kasih kerana sudi menonton cerita ini.sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:

sumber dharian

KERANA TERLAMPAU CANTIK, TULISAN TANGAN PROFESOR INI BUAT PELAJARNYA TERUJA

Ramai para lelaki tidak ambil peduli mengenai tulisan tangan mereka. Ini kerana sikap mereka yang tergesa-gesa menulis secepat mungkin membuatkan hasilnya pun agak tidak teratur. Lain pula bagi para perempuan, mungkin mereka mempunyai sikap yang agak sabar dan tersusun maka tidak mustahil tulisan tangan mereka sangat rapi dan menarik.

Namun begitu, seorang profesor lelaki mengubah stereotaip tersebut selepas beberapa keping gambar hasil tulisan tangan beliau di papan putih menjadi tular di laman sosial. Seperti anda lihat didalam gambar, penulisan dan lukisan profesor di sebuah kolej ini dilakukan dengan teratur dan terperinci.

Mungkin bagi sesetengah orang untuk menulis di papan putih dengan tulisan yang sempurna bukanlah mudah, namun beliau menjadikan kelihatan seperti sangat luar biasa.

Seorang pengguna Facebook Caleb Banares berkata, profesor yang tidak dinyatakan namanya itu mengajar di Institut Teknologi Far Eastern University (FEU) wdi Manila, Filipina. Sehingga artikel ini ditulis, status itu telah mendapat lebih dari 20 ribu perkongsian dan 30 ribu likes di media sosial.

Mesti semua para pelajar seronok dan semangat nak belajar kalau semua tulisan di papan putih cantik macam ini kan?

Via Taikotai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here