Memang Cantik Kakak Nora Danish ni. Antara Nora Danish Dengan Kakaknya , Netizen Lebih memilih Kakak Nora Lebih Cantik . Lagi Hot , Cun Habis.


Kalau sebelum ini ada yang mengatakan kembar iras nora danish . Kali ni saja je nak ngusik mama hot ni kan korang ! Kakak lebih cantik dari nora sebab ada mata blue katanya .

.

Siapa lagi kalau bukan Nora Danish yang menjadi antara topik perbualan ramai darsawarsa ini. Tapi anda semua tahu tak yang artis pujaan ramai ini mempunyai seorang kakak yang cukup-cukup menawan! Agak-agak siapa lagi menawan? Nora ke kakaknya?…….

Haa … Jom sama-sama kita tengok gambar ‘selfie’ mereka di bawah ni…..

Memang cun ‘gila’ kan dua beradik ni. Tak boleh nak terkata dengan kata-kata siapa lagi cantik sebenarnya. Tu bagi admin la kan, bagi korang?…..

Memang cun ‘gila’ kan kakak Nora Danish ni. Korang Tengok Lagi 5 gambar seksi kakak nora danish seterusnya. Memang meleleh kalau lelaki tengok. huhuhu

Mak Aik. Artis Malaysia Pun Ramai Yang Sambut? 8 Gambar Selebriti Wanita Tak Pakai Co-li Sempena ‘No Bra Day” Di Kecam Netizen?

Walau pun kurang diperkatakan di negara ini, ramai juga yang maklum semalam merupakan ‘No Bra Day’ atau Hari Tanpa Coli yang disambut di negara barat.

Tarikh 13 Oktober dipilih oleh aktivis kanser payudara sejak 2017 sebagai hari yang diraikan untuk mengingatkan masyarakat tentang kanser payudara yang menjadi pembunuh utama kaum wanita.

Mak Aik. Artis Malaysi Pun Ada Sambut. huhu 8 Gambar Selebriti Wanita Tak Pakai Co-li Sempena ‘No Bra Day” Di Kecam Netizen?

Pada tarikh ini wanita digalakkan memakai pakaian tanpa coli sebagai simbolik menyokong penghidap kanser payudara yang berjaya melawan penyakit ini tetapi kehilangan aset penting buat wanita.

Tengok 4 Lagi Gambar Selanjutnya. Yang Lelaki Jangan Meleleh pulak ye tengok gambar no 4 tu nanti. huhu

Sumber: Ohbulan

sumber : lipasterbang.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here