Perghh Hot Juga anak kaza ni. Wajah Terbaru Anak Gadis Kaza Curi Tumpuan Kerana Berpakaian Seksi Sehingga Menampakkan Dikecam Netizen..

Tak sangka betul pelakon lagenda, Kazar Saisi mempunyai anak gadis yang secantik ini. Lihat sendirilah di Instagram milik anaknya, Ira Kaza.

Dengan cukup ringkas, Ira Kazar atau nama sebenarnya Fadira Fatini Kazaruddin sememangnya cantik. Tidak hairanlah sekiranya jadi tumpuan netizen. Korang tengok muka dia ada iras-iras siapa?

Ira yang cantik ini baru je berusia 22 tahun rupanya. Sebelum ini, Ira pernah menjadi bualan hangat di Internet apabila dia merakamkan aksi gelek dengan gaya seksi berlatarkan lagu berjudul One Dance nyanyian Drake.

Video berdurasi 30 saat yang dikongsikan itu telah membuatkan namanya tersenarai dalam carian yang menjadi trending di Twitter.

Bagaimanapun, video itu telah dipadam oleh Ira setelah menerima pelbagai feedback. Dia juga menganggap itu sebagai satu pengajaran buat dirinya. Nak lihat lagi wajah cun melecun anak Kazar, jom tengok gambar ‘hot’ Ira Kaza.

sumber : mediahiburan.my

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here