Sayu! Jururawat Ini Menceritakan Perkara Sebenar “Mereka Bergilir2 Perkosa Saya Dan Bila Dah Puas Mereka Campak Saya Dan Lari”! Tapi…

KAPIT : MEREKA MEMANG KEJAM INI LAH BOLEH DIIBARATKAN HABIS MANIS SEPAH DIBUANG. ITU YANG BERLAKU KEPADA SEORANG JURURAWAT YANG DITINGGALKAN DALAM KEADAAN SEPARUH B*GEL DI KAWASANPERINDUSTRIAN BLETEH, SARAWAK, KELMARIN.

Mangsa ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri selepasdipercayai dir*gol secara bergilir-gilir olehdua lelaki yang dikenalinya.

Dalam kejadian kira-kira jam 6.30 petang itu, mangsa yang bekerja sebagai jururawat desa di sebuah pusat kesihatan ditemui orang awam sebelum polis dan ambulans dimaklumkan untuk tindakan lanjut.

Difahamkan, mangsa yang berusia 22 tahun itu keluar berhibur bersama rakannya di dua buah pusat karaoke di sekitar daerah itu sehingga awal pagi.

Sayu! Cerita Sebenar mereka bergilir perkosa saya dah puas mereka campak saya dan lari Jururawat! Tapi..

Mangsa dikatakan berkenalan dengan dua lelaki dan dipercayai mengambil minuman keras sehingga mabuk.

Ketua Polis Daerah Kapit, Deputi Superintendan Freedy Bian berkata, susulan kejadian itu, dua lelaki berusia 23 dan 26 tahun ditahan.

Menurutnya, kedua-dua suspek ditahan di sekitar bandar daerah berkenaan selepas beberapa jam laporan dibuat susulan mereka merupakan individu terakhir yang dilihat bersama mangsa.

Suspek mengaku keluar bersama mangsa namun mendakwa wanita itu ke sebuah pusat karaoke bersama individu lain,katanya.

Freedy berkata, pemeriksaan mendapati terdapat kesan koyakan pada kemaluan mangsa yang kini masih mendapatkan rawatan di Hospital Kapit.

Image result for jururawat dirogol dan bogelkan kapit

Katanya, polis masih menunggu keterangan daripada mangsa bagi mendapatkan gambaran jelas mengenai kejadian.

Menurutnya, dua suspek ditahan reman untuk siasatan dan kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol.

screen-shot-2016-10-24-at-12-27-16-pm

Dalam Pada Itu, sarawak voice melaporkan Jururawat muda 22 tahun dirogol bergilir-gilir, ditemu separuh bogel di tepi jalan di Kapit.

Seorang jururawat desa ditemui dalam keadaan terbaring separuh bogel pada pukul 6.30 pagi kelmarin, di tepi jalan di kawasan perindustrian Bleteh di sini selepas dipercayai dirogol secara bergilir-gilir.

Sayu! Cerita Sebenar mereka bergilir perkosa saya dah puas mereka campak saya dan lari Jururawat! Tapi..

Jururawat desa yang bertugas di sebuah pusat kesihatan di daerah ini dalam keadaan tidak sedarkan diri dipercayai kerana terlalu mabuk.

Jururawat berusia 22 tahun itu menurut Kosmo berhibur dengan dua kenalan lelaki yang baru dikenali di sebuah pusat karaoke berakhir dengan dia dibuang di tepi jalan.

Penemuan mangsa menarik perhatian orang ramai yang lalu-lalang di kawasan perindustrian tersebut.

Image result for jururawat dirogol dan bogelkan kapit

Ketua Polis Daerah Kapit, Deputi Superintendan Freedy Bian berkata, sebelum kejadian, mangsa dikatakan berhibur bersama dua kenalan lelaki yang baru dikenali di sebuah pusat karaoke di sini.

Bagaimanapun, menurut beliau, selepas berhibur di dua buah pusat karaoke pada malam sama, mangsa kemudian dipercayai diperkosa oleh kedua-dua kenalannya yang dikatakan pekerja kilang.

“Selepas dinodai mangsa dipercayai sengaja ditinggalkan di tepi jalan dalam keadaan separuh bogel dan tidak sedarkan diri,” kata beliau seperti dipetik akhbar itu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here