Top 10 Artis Wanita Bertudung Paling Comel di Malaysia serta gambar NOMBOR 1 PALING COMEL

Malaysia memang terdapat ramai artis wanita yang comel dan seksi, namun artis bertudung selalu menjadi pilihan peminat kerana lebih comel, ayu, sopan, menggoda dan lain2. Kami mengumpulkan gambar top 10 artis bertudung yang paling comel terbaik untuk anda.

10. Nur Fathia

Nur Fathia berada di tempat ke-10 kerana walaupun beliau kelihatan ayu dan comel dengan bertudung labuh, beliau tidak bertudung sepenuhnya, on off.
Lagipun wajahnya kelihatan sedikit tua mengurangkan markah kecomelannya.

9. Fida Ibrahim

Siapa tak kenal Fida. walaupun bertudung, namun hijabister ini sentiasa tampil up-to-date dengan fesyen baju rekaan terbaru. Namun beliau hanya berada di tempat ke-9 kerana terlibat banyak masalah dan gosip.

8. Lisa Surihani

Lisa Surihani tidak asing lagi bagi peminat industri hiburan kini. Berbekalkan wajahnya yang comel dan kebudak-budakan serta perwatakan yang sopan santun dan menghormati orang, maka layaklah beliau berada di top 10 artis malaysia bertudung.
Hanya berada di tempat ke-8 kerana kurang koleksi gambar bertudung beliau.

7. Tiz Zaqyah

Beliau selalu mendapat watak gadis bertudung menyebabkan beliau layak memasuki carta top 10. Memiliki wajah yang comel dan ayu serta bentuk badan yang menarik, tidak hairanlah beliau banyak mendapat tawaran berlakon.

6. Wawa Zainal

Di awal kemunculannya wawa zainal memang terkenal dengan penampilan yang seksi. Namun kini beliau semakin comel dengan sentiasa bertudung seperti muslimah.

5. Nora Danish

Nora Danish yang terkenal melalui drama bersiri Puteri ini memang mempunyai wajah yang comel dan keanak-anakan walaupun telah berkahwin dan mempunyai anak. Apabila beliau bertudung memang kelihatan seperti muslimah solehah sejati.

4. Siti Nurhaliza

Semenjak berkahwin Dato Siti kelihatan semakin comel dan berseri-seri. Semoga beliau dikurniakan cahaya mata penyeri keluarga.

3. Diana Amir

Selepas berhijrah, Diana Amir yang dulunya seksi kini semakin sopan dan ayu. Semoga beliau berbahagia dengan kehidupan baru beliau.

2. Heliza

Wajah yang comel, cantik, ayu, sopan santun, lemah lembut, suara yang sedap, pandai berceramah dan lain2.
Memiliki pakej yang lengkap bagi ibu2 yang ingin menjadikan beliau sebagai menantu.

1. Neelofa

Juara di tempat pertama tak lain tak bukan adalah Neelofa. Kalau dulu Neelofa terkenal sebagai artis paling seksi di Malaysia, kini selepas berhijrah penampilannya turut berubah jauh. Kini beliau sentiasa bertudung dan semakin cun, comel, ayu menawan.

Anda setuju dengan pilihan kami? Jika tidak siapakah pilihan anda? Nyatakan di ruangan komen.

Sumber : infoviralsensasi, terbaiktoq.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here