[VIDEO] Birthday orang lain tapi Fattah tersilap bagi kek dekat Fazura , Ni lawak !

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Birthday orang lain tapi Fattah tersilap bagi kek dekat Fazura ni ! Ni lawak !

Jom saksi kan Fattah sedang meraikan Majlis hari jadi kawan nya,kini didalam rumah ramai rakan2 yang lain turut menghadiri majlis hari jadi itu.sekarang Fattah sudah sampai ke rumah kawannya itu.Lalu fattah masuk ke dalam rumah itu membawa dan memegang satu Kek Birthday.dengan tiba tiba Fattah tersilap pula nak pi bagi kek itu dekat Fazura..hahahaha.silap orang.sudah kek tu di bawa masuk dan di letakkan diatas meja mereka ramai ramai nyanyi lagu happay Birthday.
Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini.tontonlah cerita ini sampai ke penghujungnya

Layan Video.
Sila tonton video:

Panas!! Jangan KISS suami saya!! Fazura warning siapa tu ? Nak kiss Fattah..

Di Majlis Sambutan hari jadi sahabat mereka kini bersama Fattah dan Fazura serta rakan rakan yang lain turut hadir memeriahkan lagi suasana Majlis itu.Fazura dan Fattah sedang berdiri memeluk tangan diletakkan atas bahu sungguh sweetnya mereka ini.sambil Fazura berkata jangan kiss suami saya?hahaha.

Fazura warning siapa tu nak kiss suami Fazura.cepat cepat Fattah.mereka berkata jangan jadi batu api pulak.hahaha.semoga anda terhibur dengan cerita ini tonton lah sampai ke penghujungnya untuk mengetahui jalan cerita ini.

Sila tonton video:

 

Ditegur kerana makan pada kuantiti yang banyak dalam sebuah video, pelakon dan penyanyi popular Fazura berseloroh dirinya sedang mengidam seolah-olah memberi bayangan dirinya sedang berbadan dua. Betul ke Fazura mengandung?

Fazura bersama Fattah Amin sempat mengadakan kejutan sempena menyambut hari kelahiran teman rapat mereka Dr. Munzir yang juga merupakan suami kepada usahawan kosmetik yang selalu bersama Fazura iaitu Puteri Zarith.

Kesempatan itu juga, kenalan rapat mereka juga sempat bertanyakan tentang usia kandungan Fazura.

Sempat berseloroh tentang usia kandungan

Respon Hubby yang WIN Bila Fazura Tak tahan di asak tentang soalan ‘Dah berapa bulan’

Nampaknya ramai yang tak sabar untuk mendengar berita baik daripada mereka. Insya Allah, ada rezeki tu nanti kan?

Apa pun kami doakan semoga pasangan sweet ini dimurahkan rezeki untuk menimang anak hokay!!!

Sumber – dharian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here