(Video) CEO Menyamar Sebagai Pekerja Baru. Hasil Penyamarannya Menyentuh Jiwa Kita

Baru-baru ini kecoh di media sosial tentang seorang CEO di China telah memecat dua orang pekerja yang tidak mengendahkan arahannya kerana tidak mengenali CEO itu. Terry Gou, taikun Taiwan meminta dua orang pekerja itu tidak merokok di kawasan larangan. Dua pekerja itu membalasnya dengan kata-kata yang kurang ajar: ‘Who are you? It’s none of your f****** business‘

Lain pula dengan kisah yang akan dipaparkan ini. Ia menjentik kesedaran realiti kepada orang atasan tentang apa yang dibuat dan dialami oleh orang bawahan mereka.

Mitchell Modell, CEO sebuah kedai peruncitan barangan sukan telah menyamar sebagai pekerja baru yang memerlukan latihan daripada salah seorang pekerja Modell’s Sporting Goods. Pekerja yang dipilih ialah Angel, seorang ibu dengan 3 orang anak yang tiada tempat tinggal dan menjalani kehidupan yang sukar.

Walaupun Angel orang susah dan diselubungi masalah serta kerisauan tentang masa depan anak-anaknya, dia tetap memberi fokus kepada pekerjaannya. Maka dia telah mengajar ‘pekerja baru’ itu dengan begitu baik sekali. CEO telah menyaksikan kesungguhan Angel bekerja dan kefahamannya tentang kerja di situ selama 1 minggu.

Pengalaman CEO bersama Angel telah membuatkan CEO menangis dan mahu berubah. Apatah lagi apabila mendengar kata-kata semangat dari Angel yang menyangkakannya adalah hanya rakan sekerja. Sebagai balasan, kehidupan Angel berubah!

Angel telah dilantik menjadi penolong pengurus dan diberikan beberapa ganjaran lain yang membuatkan Angel jatuh ke lantai,

Saksikan kisah penuh Angel dan CEO Modell’s Sporting Goods di sini:

Angel tidak diberitahu bahawa dia akan muncul di rancangan TV CBS bertajuk Undercover Boss. Dia hanya menyangkakan dia terlibat dengan dokumentari latihan pekerja baru.penmerahpress-

Kredit: thevocket.com

 

 

Sweet Habis Nelydia Senrose Bermanja dengan Her Boys & Girls.

Sweet Habis Nelydia Senrose Bermanja dengan Her Boys & Girls.

Assalammualaikum.Selamat datang ke siaran video video terkini chennal informasi informasi,gaya hidup,berita harian,hiburan,seram,sedih.fakta fakta kejadian yang nyata dan aneh yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Jangan lupa like fb fanpage kami
dibawah layan video power viral

Di atas katil ada bebera orang budak sedang duduk dan sembang2.disitu ada Nelydia dengan seorang lelaki diatas katil dan budak2 yang lain,Nelydia sambil baring2,dan lelaki itu sedang tengok hendphonenya.selepas itu Nelydia suruh lelaki itu kiss Nelydia,sweetnya tengok mereka manja manja sayang bersama her boy dan Girl.hehehe. Ada sumber mengatakan lelaki tersebut adalah adik nelydia.. Jangan kecam sangat okey.

Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini.tontolah sampai ke penghujung jalan ceri di web ini.

Anda juga boleh scroll sampai kebawah,pasti ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton.
Anda juga boleh share di fb atau di laman sosial yang lain.

Anda juga boleh tengok ketika bersama sama keluarga atau rakan2 dan anak2 ketika bersantai santai.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.
Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita di web ini.sekian’

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Video Power Viral.
Sila tonton video:

 

Sumber:dharian

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here