[Video] Reaksi Seekor Harimau Agak Aggresif Terhadap Seorang “Ibu Mengandung”. Namun Tiba-tiba Berubah Kerana…


Haiwan sering menunjukkan bukti bahawa mereka mempunyai gerak hati yang lebih kuat berbanding manusia. Mereka dapat merasakan sesuatu akan berlaku sebelum mereka dapat melihat nya dan mereka juga dikurniakan kelebihan untuk melihat apa yang tidak mampu dilihat oleh mata manusia. Hal ini berlaku ketika seorang wanita mengandung berada di sebuah zoo dan telah mendekati seekor harimau yang berada di dalam kandang kaca.

Natasha merupakan bakal seorang ibu dengan kandungan yang berusia 27 minggu ketika dia melawat sebuah zoo bersama teman nya. Dia tidak melepaskan peluang untuk mengambil gambar bersama haiwan- haiwan dan tidak terkecuali harimau. Berani nya!

 

Ketika Natasha mengambil gambar swafoto dengan harimau sambil duduk di tepi dinding kaca kandang, kelihatan harimau itu cuba untuk mendekati nya dengan penuh minat.

Teman nya mencadang kan supaya dia berdiri dekat dengan kandang kaca. Tertarik dengan cadangan itu, Natasha berdiri di atas tebing dinding itu dan harimau itu melakukan sesuatu di luar jangkaan. Nak tahu apa yang dilakukan oleh harimau itu? Mari lihat…

Kelihatan harimau itu mendekati Natasha dengan penuh minat menyebab kan dia tertanya-tanya mengapa harimau itu berkelakuan demikian.

Apabila Natasha berdiri di atas tebing dinding dan menghadapkan perut nya ke arah dinding kaca, harimau itu dilihat seolah- olah mencium perut Natasha.

Natasha menyelak sedikit baju luar nya untuk menunjukkan perut nya dan…. lihat lah harimau itu! Ia mendekatkan pipi nya pada perut Natasha! Detik manis itu sungguh mengharukan.

Tonton video ini untuk melihat sendiri aksi harimau yang suka kepada wanita mengandung seperti Natasha. Pasti rakaman singkat ini akan menjadi kenangan buat Natasha dan mungkin akan disimpan untuk ton tonan anak nya apabila dia besar nanti.

bagaimana seekor harimau ini mempunyai naluri seorang ibu. tetpai kalau harimau ini bukan berada di dalam kandang tersebut, agak agak nya harimau ini men jadikan ibu mengandung ini sebagai mangsa atau sebagai kawan?

sumber Era Baru

Sumber : poksang.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here