(VIDEO) Wahh Romantik ! Yuna & Adam Sinclair Menari di Majlis Perkahwinan 😍😍

Jika anda tidak mahu membacabanda boleh terus kebawah untuk menonton video cerita ini.

Tahniah MH ucapkan kepada penyanyi terkenal Yuna Zarai yang selamat dinikahkan dengan Adam Sinclair petang tadi.

Melalui Instagram, gambar pernikahan mereka telah tersebar hingga membuatkan ramai teruja dan ‘jaw dro’p tengok pelaminnya!

Yuna yang mengayakan pakaian pengantin rona putih dan dikelilingi dengan pokok serta tumbuhan-tumbuhan tropika membuatkan dia kelihatan sangat anggun!

Okay tak nak cakap banyak korang lihat sendiri gambar-gambar mereka…

Oh ye, jangan lupa esok secara eksklusif MH akan bersama dengan kedua pengantin baru ini secara FB Live, so kalau korang semua nak tengok apakah update mereka berdua jangan lupa untuk stand by di antara jam 4 – 7 pm!

 

Sumber : Media Hiburan

Sebelum itu…

Wah!! Betul Ke? Yuna Dan Tunang Dipercayai Bernikah Hari Ini, Ini Info Daripada Sumber ‘Dalaman’.. 😍😍

Wah desas desus panas sedang bertebaran tentang penyanyi hebat, Yuna.

Katanya Yuna dipercayai melangsungkan pernikahan dengan tunangnya Adam Yusof Sinclair pada hari ini di sebuah resort mewah di Bentong, Pahang.

Memetik laporan Kosmo, menguatkan lagi dakwaan tersebut, bakal kakak iparnya, penyanyi popular Indonesia, Bunga Citra Lestari, memuat naik sekeping gambar di Instagram telah siap didandan dengan keterangan gambar ‘ready’ (sudah bersedia).

Di samping itu, di akaun Instagram salah seorang sepupu Yuna telah memuat naik sebuah video yang memaparkan dekorasi perkahwinan ala taman di resort tersebut.

Tidak terhenti setakat itu, semalam syarikat pengurusan dan pereka dekorasi perkahwinan, Saflora Malaysia memuat naik gambar dekorasi di Instagram yang hampir sama dengan gambar dimuat naik oleh sepupu Yuna.

Wah memang banyak persamaan dan kebetulan, kan?

Menerusi gambar tersebut. Saflora Malaysia menulis: “Siap menghias dekorasi untuk majlis perkahwinan pelanggan (artis antarabangsa).”

Sebelum ini kad undangan perkahwinan Yuna yang tertera tarikh 28 Januari 2018 telah tersebar di internet. Yuna juga mengundang pihak media untuk menghadiri sebuah sidang akhbar di Putrajaya esok.

Sementara itu, sumber yang turut terlibat dalam kerja kahwin turut mengesahkan pernikahan penyanyi antabangsa itu di Bentong hari ini.

Apa pun sama-sama kita nantikan pengumuman daripada Yuna.

– Sumber: Kosmo

 

Romantik ! Yuna & Adam Sinclair menari di Majlis Perkahwinan

Kini tibanya pasangan Yuna Dan Adam memotong kek hari perkahwinan mereka, ramai orang mengelilingi untuk melihat pasangan ini.

Sudah selesai memotong kek, mereka memasang lagu inggeris Yuna Dan Adam menari dengan tarian mereka yang sangat romantik.sambil pasangan ini memeluk ,dan di kelilingi rakan rakan dan sanak saudara,artis yang lain.sungguh dengan suara yang merdu,sama cantik sama padan Adam Dan Yuna.tarian mereka yang romantik buat ramai orang bersorak dan teruja dengan tarian ini,
Semoga anda terus terhibur dengan cerita ini anda boleh tonton sampai kepenghujunnya supaya mendapat lebih informasi cerita ini.

Anda juga boleh scroll sampai kebawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton.pasti anda akan tngok berulang ulang kali.

Anda juga boleh share di fb atau di laman sosial yang lain.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here